Emilia Larsson

Momlife

Annons

Hatar första året med barn?

Jag är SÅ glad att första året med Nathalie är över, låter sjukt? Men jag gillar inte ”bebis stadiet” speciellt mycket. Det kan vara mysigt och är såklart underbart när man fått barn MEN det har bara varit jobbigt detta år.

Hon hade kolik när hon var nyfödd, sedan fick hon problem med magen som gjorde att det blev många  akuten besök innan hon fick receptbelagd laxeringsmedel till magen som hon ska ta dagligen. Vi har haft magsjukan två gånger och hon hade feber till och från i flera månader som tydligen var ett långvarig t virus. Och alla förkylningar? Jag själv var så sjuk så jag inte klarade att stå på benen. Och jag har varit i princip HELT SJÄLV större delen av tiden..

Vi har haft så mycket otur detta året som var, 2016 kommer att minnas som det bästa och värsta året resten av mitt liv. Men vi klarade det och jag ber till himlen att 2017 blir bra.

IMG_2042

Trots allt, allt vi gått igenom så ska jag stötta dig tills jag tar mitt sista andetag.

Kommentarer
Emilia Larsson

Kommentera

Annons
stats