Emilia Larsson

Momlife

Annons

Förstör mitt hem.. ytlig?

Wow alltså det här får bli första köpet när vi har fixat med flytten efter sommaren till Nathalie. En sacco säck, hon fick låna min lillasysters och hon älskar att sitta och mysa framför barnprogram i den och det är såklart super kul att hoppa i den också. Men jag letade runt på lite olika hemsidor men fann tyvärr ingen som föll mig i smaken, och de flesta var slutsålda som såg någorlunda fina ut. Ja jag är noga med färger på saker och ting, även leksaker till henne. För det kan inte förstöra mitt hem mer om jag till exempel skulle ha en grön sacco säck haha.. ytlig kanske? Nejdå men jag mår väldigt dåligt om inte mitt hem blir i min smak och ser ordentligt ut. Så det har bara med psyket att göra hehe.

IMG_2100

Nu har hennes lugg blivit väldigt lång och hänger i ögonen men jag vill verkligen inte klippa hennes hår! Så vi kör på toffs nu mera, väldigt gulligt må jag säga.

IMG_2105

Jag kan inte bli stoltare, hon går själv hela dagarna och är SÅ duktig! Liten blir stor, tiden går fort…

Kommentarer
Emilia Larsson

Kommentera

Annons
stats